Verbinding
Maatwerk
Deskundig

Presenteren in het Duits

Presenteren in het Duits, hoe doe je dat op een succesvolle manier? Allereerst natuurlijk door de Duitse taal goed te beheersen, maar er zijn ook nog andere belangrijke succesfactoren. Zo moet je niet alleen wéten wie je publiek is, maar hen ook echt begríjpen. Graag leer ik, Tjaco Rowaan, jou met een maatwerk presentatietraining hoe je zelfverzekerd en succesvol kunt presenteren in het Duits. Individueel of in teamverband, online of incompany, maar altijd geheel op maat. Welkom bij Duitse Zaken!

Zelfverzekerd en overtuigend presenteren in het Duits

Een overtuigende presentatie geven waarmee je je publiek echt meekrijgt, hen het kippenvel op de armen bezorgt. Hoe doe je dat? Als je presenteert voor een Duits publiek, is het natuurlijk belangrijk dat je goed Duits kunt spreken. Duitsers stellen het immers op prijs wanneer ze in hun eigen taal zaken kunnen doen. Maar om succesvol te presenteren in het Duits is het ook belangrijk dat je je publiek echt begríjpt. Wat beweegt hen, wat vinden zij belangrijk en op basis waarvan nemen zij hun beslissingen? Hoe spreek je hen aan, hoe ‘pak’ je ze met jouw boodschap?

Brede focus voor een optimale voorbereiding

Om dit voor jezelf goed scherp te krijgen, is het belangrijk dat je de Duitse cultuur goed kent en begrijpt. Daarom leer je in mijn presentatietraining niet alleen de Duitse taal, maar ook relevante zaken als cultuurverschillen. Dankzij mijn decennialange ervaring met de Duitse taal en cultuur kan ik je hiervoor precies de juiste handvatten meegeven. Zo ben je straks perfect voorbereid en toegerust om zelfverzekerd, overtuigend en succesvol te presenteren in het Duits.

Op maat leren presenteren in het Duits

Naast de brede focus kenmerken mijn presentatietrainingen zich ook door maatwerk. Iedere training die ik verzorg, is namelijk letterlijk uniek. Elke opdrachtgever werkt immers vanuit zijn eigen context, klantvraag en dagelijkse werkpraktijk. Daarom verzorg ik geen standaard presentatietrainingen, maar stem ik de training inhoudelijk volledig af op jouw niveau, behoefte en werkachtergrond. Zo leer ik jou heel gericht presenteren in het Duits in een setting die naadloos aansluit op jouw dagelijkse praktijksituatie.

Individueel of in teamverband, online of incompany

Ik organiseer zowel individuele presentatietrainingen Duits als trainingen in teamverband. Bovendien kun je naast een training incompany ook kiezen voor een online training presenteren in het Duits. Voor welke vorm je ook kiest: inzet en discipline gaan bij mij altijd hand in hand met ontspanning en humor. Verder is het goed om te weten dat ik zeer flexibel ben en snel kan schakelen. Heb je last-minute andere vaardigheden nodig die je eerder niet had voorzien? Dan passen we de cursus daar gewoon op aan. Ook dat is het voordeel van maatwerk!

Leer succesvol te presenteren in het Duits

Heb je binnenkort een belangrijke presentatie en wil je daarom leren succesvol te presenteren in het Duits? Dan begeleid ik, Tjaco Rowaan, je zowel voor, tijdens als na je training op een persoonlijke, vakkundige en betrokken wijze. Wil je meer weten over mij, mijn onderwijsachtergrond of mijn decennialange ervaring met de Duitse taal en cultuur? Of over het unieke karakter van mijn gewaardeerde en succesvolle aanpak? Of ben je benieuwd wat ik concreet voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op, ik maak graag kennis met je! Je kunt me telefonisch bereiken via 06-10244429, maar je kunt me ook een e-mail sturen via tjacorowaan@duitsezaken.nl.

"Tjaco geeft al ruim een jaar trainingen aan een groot deel van onze medewerkers, werkzaam in verschillende functies en met andere leerbehoeften. Met zijn enthousiaste, flexibele en deskundige aanpak weet Tjaco de trainingen niet alleen nuttig, maar ook afwisselend en onderhoudend vorm te geven."

- Ronald Boon - Directeur(CESnederland B.V.)

Klaar om presenteren in het Duits te leren?