Verbinding
Maatwerk
Deskundig

Zakelijk Duits leren

Zakelijk Duits leren op een manier die precies aansluit op jouw niveau, leerbehoefte en dagelijkse werkpraktijk. Dat is waar ik, Tjaco Rowaan, jou met maatwerk cursussen zakelijk Duits mee help. Met praktijkgerichte oefeningen verbeteren we niet alleen je taalbeheersing, maar ik geef je ook handvatten mee over bijvoorbeeld cultuurverschillen. Zo voer je straks niet alleen vloeiend zakelijke Duitse gesprekken, maar leer je je gesprekspartner ook beter te begrijpen. Welkom bij Duitse Zaken!

Succesvol en zelfverzekerd zakelijk Duits spreken en schrijven

Zakelijk Duits leren is alleen succesvol als de inhoud van een cursus ook echt relevant voor je is. Daarom geef ik nooit standaard cursussen, maar werk ik volledig op maat op basis van jouw leerdoelen en mogelijkheden. Tijdens de cursus vormen jouw leervraag en de context van jouw dagelijkse werkpraktijk dan ook het uitgangspunt. Succes verzekerd. Het resultaat is dat je straks vloeiend en zelfverzekerd in een zakelijke Duitse omgeving kan redden.

Zakelijk Duits leren op een manier die bij je past

Ik voer met jou als potentiële cursist altijd eerst een kennismakingsgesprek. Want alleen dan weet ik precies wat je huidige taalniveau is en wat je trainingsdoelen zijn. Natuurlijk gaan we uitvoerig in op jouw werkpraktijk: Wat heb jij nodig? Waar de één vooral Duits moet spreken, zal de ander moeten spreken én e-mails schrijven. Weer een ander moet (ook) in het Duits presenteren. Het kennismakingsgesprek kan zowel face-to-face als online of telefonisch plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek is dé randvoorwaarde voor een training op maat die geheel aansluit op jouw behoeften. .

Praktisch en volledig op maat

Kenmerkend voor mijn trainingen is dat mijn cursisten zakelijk Duits leren op een echt praktische manier. Theorie en zelfstudie vormen een integraal onderdeel van de  training om jou in de werkpraktijk te laten schitteren. Moet je bijvoorbeeld vaak telefoongesprekken voeren of wil je beter in staat zijn om klachten af te handelen? Dan gaan we ons vooral daarop focussen. Oefen je liever op het geven van een presentatie of het communiceren via zakelijke e-mails? Ook dat is mogelijk. In de praktijk is de inhoud van jouw training vaak een mix van elementen. De meeste cursisten hebben behoefte om vooral hun spreekvaardigheid te verbeteren en daarnaast hun schrijfvaardigheid op een hoger peil te brengen. Maatwerk is bij Duitse Zaken ook écht maatwerk!

Individueel of in teamverband zakelijk Duits leren

Zakelijk Duits leren kan bij Duitse Zaken zowel individueel als in teamverband. Bovendien kan ik een training zowel online als incompany verzorgen. Daarbij is het goed om te weten dat ik flexibel ben en snel kan schakelen. Het gebeurt namelijk regelmatig dat zich tijdens de cursus onverwachte situaties voordoen, waardoor cursisten onvoorzien  bepaalde vaardigheden moeten trainen. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie die binnen een week staat ingepland. In zulke gevallen is het goed om te weten dat ik het trainingsprogramma daar last-minute op kan aanpassen. Ook dat is het voordeel van maatwerk!

Meer weten over mij?

Als je zakelijk Duits wilt leren, begeleid ik, Tjaco Rowaan, jou op een persoonlijke, betrokken en vakkundige manier. Niet alleen vóór en tijdens, maar zelfs na afloop van de training. Wil je meer weten over mij, mijn onderwijsachtergrond of mijn decennialange ervaring met de Duitse taal en cultuur? Ben je benieuwd naar het geheim van mijn succesvolle en gewaardeerde aanpak, waarin resultaat, verbinding, humor en ontspanning hand in hand gaan?

Hier lees je meer over mij. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op! Je kunt me bereiken via 06-10244429 of per e-mail via tjacorowaan@duitsezaken.nl.

"Tjaco geeft al ruim een jaar trainingen aan een groot deel van onze medewerkers, werkzaam in verschillende functies en met andere leerbehoeften. Met zijn enthousiaste, flexibele en deskundige aanpak weet Tjaco de trainingen niet alleen nuttig, maar ook afwisselend en onderhoudend vorm te geven."

- Ronald Boon - Directeur(CESnederland B.V.)

Klaar om zakelijk Duits te leren?

Liever even bellen?
laat je nummer achter
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw