Verbinding
Maatwerk
Deskundig

Zakelijk Duits leren

Zakelijk Duits leren op een manier die precies aansluit op jouw niveau, leerbehoefte en dagelijkse werkpraktijk. Dat is waar ik, Tjaco Rowaan, jou met maatwerk cursussen zakelijk Duits mee help. Met praktijkgerichte oefeningen verbeteren we niet alleen je taalbeheersing, maar ik geef je ook handvatten mee over bijvoorbeeld cultuurverschillen. Zo voer je straks niet alleen vloeiend zakelijke Duitse gesprekken, maar leer je je gesprekspartner ook beter te begrijpen. Welkom bij Duitse Zaken!

Succesvol en zelfverzekerd zakelijk Duits spreken

Succesvol zakelijk Duits leren kan alleen als de inhoud van een cursus ook echt relevant voor je is. Daarom geef ik geen standaard cursussen, maar werk ik volledig op maat en staan jouw leerdoelen altijd centraal. Tijdens de cursus zakelijk Duits vormen jouw leerbehoefte en de context van jouw dagelijkse werkpraktijk dan ook het uitgangspunt. Zo kun je heel gericht zakelijk Duits leren op een manier die precies bij je leerdoelen past. Het resultaat is dat je straks vloeiend en zelfverzekerd Duits spreekt.

Zakelijk Duits leren op een manier die bij je past

Voordat we het trainingsprogramma vormgeven, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan zowel face-to-face als online of telefonisch plaatsvinden. In dit gesprek bespreken we niet alleen jouw dagelijkse werkpraktijk, maar ook hoe je daarin je zakelijk Duits wilt verbeteren. Daarnaast analyseren we in het voortraject ook je huidige Duitse taalbeheersing. Zo kunnen we de training nauwkeurig op je niveau, behoeften en mogelijkheden afstemmen, zodat je er ook echt iets aan hebt.

Bekijk de taalcursus Duits.

Praktisch en volledig op maat

Kenmerkend voor mijn trainingen is dat mijn cursisten zakelijk Duits leren op een heel praktische manier. Theorie en zelfstudie zijn weliswaar ook onderdeel, maar de nadruk ligt op de praktijk – jóuw dagelijkse werkpraktijk. Moet je bijvoorbeeld vaak telefoongesprekken voeren in het Duits of wil je beter in staat zijn om klachten af te handelen? Dan gaan we ons daarop focussen. Oefen je liever op het geven van een presentatie of het typen van een zakelijke e-mail? Ook dat is mogelijk. Maatwerk is bij Duitse Zaken ook écht maatwerk!

Individueel of in teamverband zakelijk Duits leren

Zakelijk Duits leren kan bij Duitse Zaken zowel individueel als in teamverband. Bovendien kan ik een training zowel online als incompany verzorgen. Daarbij is het goed om te weten dat ik erg flexibel ben en snel kan schakelen. Het gebeurt namelijk regelmatig dat zich tijdens de cursus onverwachte situaties voordoen, waardoor cursisten onvoorzien behoefte krijgen aan bepaalde vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan een onverwachte presentatie die binnen een week staat ingepland. In zulke gevallen is het goed om te weten dat ik het trainingsprogramma daar last-minute op kan aanpassen. Ook dat is het voordeel van maatwerk!

Meer weten over mij?

Als je zakelijk Duits wilt leren, begeleid ik, Tjaco Rowaan, jou op een persoonlijke, betrokken en vakkundige manier. Niet alleen vóór en tijdens, maar zelfs na afloop van de training. Wil je meer weten over mij, mijn onderwijsachtergrond of mijn decennialange ervaring met de Duitse taal en cultuur? Ben je benieuwd naar het geheim van mijn succesvolle en gewaardeerde aanpak, waarin discipline, humor en ontspanning hand in hand gaan? Hier lees je meer over mij. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op! Je kunt me bereiken via 06-10244429 of per e-mail via tjacorowaan@duitsezaken.nl.

Heb je een vraag? Neem contact op!