Verbinding
Maatwerk
Deskundig

Telefoontraining Duits

Wil je zonder stress kunnen telefoneren met je Duitstalige relatie? Dan heb je met “Duitse Zaken” de juiste opleider aan de lijn.

Vanaf het begin van deze training oefen je voortdurend met voor jou relevante gespreksituaties, zodat je spreek-en luistervaardigheid met sprongen stijgt. Daardoor ben je in staat om voortaan met vertrouwen en met het gewenste resultaat te telefoneren. Zo voorkom je misverstanden en lastige situaties met  klanten.

Ik bied een training aan die perfect aansluit op jouw behoefte. Een telefoontraining voor bijvoorbeeld een secretaresse ziet er dan ook anders uit dan die voor een verkoper of voor de medewerker van een afdeling klantenservice.

Aandacht is er voor wat je in de praktijk nodig hebt. Je leert dus de woorden en begrippen die jij direct in de praktijk kan toepassen. Zo  maak je een woordenlijst met idioom en standaardzinnen die voor jou persoonlijk van toepassing zijn. Grammatica speelt daarbij een ondersteunende rol.

Als je dat wilt dan luister ik als onderdeel van de training en ook na afronding van de training één of meer telefoongesprekken met je mee en bespreken we vervolgens wat er goed ging en wat beter kan. Meer maatwerk is gewoon niet mogelijk!

Meteen een afspraak?