Verbinding
Maatwerk
Deskundig

Telefoontraining Duits

Wil je zonder stress kunnen telefoneren met je Duitstalige relatie? Dan heb je met “Duitse Zaken” de juiste opleider aan de lijn.

Vanaf het begin van deze training oefen je voortdurend met voor jou relevante gespreksituaties, zodat je spreek-en luistervaardigheid met sprongen stijgt. Daardoor ben je in staat om voortaan met vertrouwen en met het gewenste resultaat te telefoneren. Zo voorkom je misverstanden en lastige situaties met  klanten.

Ik bied een training aan die perfect aansluit op jouw behoefte. Een telefoontraining voor bijvoorbeeld een secretaresse ziet er dan ook anders uit dan die voor een verkoper of voor de medewerker van een afdeling klantenservice.

Zakelijk telefoneren Duits

Aandacht is er voor wat je in de praktijk nodig hebt. Je leert dus de woorden en begrippen die jij direct in de praktijk kan toepassen. Zo  maak je een woordenlijst met idioom en standaardzinnen die voor jou persoonlijk van toepassing zijn. Grammatica speelt daarbij een ondersteunende rol.

Als je dat wilt dan luister ik als onderdeel van de training en ook na afronding van de training één of meer Duitse telefoongesprekken met je mee en bespreken we vervolgens wat er goed ging en wat beter kan. Meer maatwerk is gewoon niet mogelijk!

Meer weten over mij?

Als je zakelijk Duits wilt leren, begeleid ik, Tjaco Rowaan, jou op een persoonlijke, betrokken en vakkundige manier. Niet alleen vóór en tijdens, maar zelfs na afloop van de training. Wil je meer weten over mij, mijn onderwijsachtergrond of mijn decennialange ervaring met de Duitse taal en cultuur? Ben je benieuwd naar het geheim van mijn succesvolle en gewaardeerde aanpak, waarin resultaat, verbinding, humor en ontspanning hand in hand gaan?

Hier lees je meer over mij. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op! Je kunt me bereiken via 06-10244429 of per e-mail via tjacorowaan@duitsezaken.nl.

"Tjaco geeft al ruim een jaar trainingen aan een groot deel van onze medewerkers, werkzaam in verschillende functies en met andere leerbehoeften. Met zijn enthousiaste, flexibele en deskundige aanpak weet Tjaco de trainingen niet alleen nuttig, maar ook afwisselend en onderhoudend vorm te geven."

- Ronald Boon - Directeur(CESnederland B.V.)

Klaar om telefoneren in het Duits te leren?

Liever even bellen?
laat je nummer achter
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw