Verbinding
Maatwerk
Deskundig

Verkoopgesprekken in het Duits

In je functie als verkoper moet je je perfect voorbereiden op gesprekken met Duitstalige klanten . Dat betekent dat je niet meer hoeft te zoeken naar woorden, maar dat je op “Augenhöhe” kan communiceren met je Duitstalige klant. Zodat jij de de deal wel sluit.

Ontspannen en succesvol verkopen? Dat kan je bereiken met de training Verkoopgesprekken. Je oefent diverse scenario’s op basis van de producten of diensten die jij verkoopt. Deze training bied ik zowel individueel als in groepsverband aan. Dat laatste wanneer een aantal collega’s binnen een organisatie met een soortgelijke opdracht op pad gaan. In dat geval levert een groepstraining meerwaarde.

Omvang: Deze cursus kan in omvang variëren van enkele tot een groter aantal uren. In de praktijk blijken trainingen vanaf 10 contacturen nuttig. Veel cursisten kiezen echter voor een cursusomvang van 20 of meer uur. We werken (zoveel mogelijk) met jouw praktijksituaties. Door het oefenen van rollenspellen kom je optimaal voorbereid op gesprek.

Soortgelijke trainingen bied ik ook aan voor inkopers of accountmanagers. Meer weten? Neem dan contact met me op!

Meer weten? Neem contact op!

Liever even bellen?
laat je nummer achter
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw