Telefoontraining Duits

Telefoontraining Duits

Wil je zonder stress kunnen telefoneren met je Duitstalige relatie? Dan heb je met  “Duitse Zaken” de juiste opleider aan de lijn.

Vanaf begin van deze training oefen je voortdurend in uiteenlopende gespreksituaties, zodat je spreek-en luistervaardigheid met sprongen stijgt. Daardoor ben je in staat om voortaan met vertrouwen te telefoneren. Zo voorkom je misverstanden en lastige situaties.

Ik bied een training aan die perfect aansluit op jouw behoefte. Een telefoontraining voor bijvoorbeeld een secretaresse ziet er dan ook anders uit dan die voor een verkoper of voor de medewerker van een klantendienst.

Aandacht is er voor wat je in de praktijk nodig hebt. Je leert dus de woorden en begrippen die jij direct in de praktijk kan toepassen. Verder maak je met mijn begeleiding een persoonlijke woordenlijst met idioom en standaardzinnen die voor jou van toepassing zijn. Grammatica speelt alleen een ondersteunende rol.

Als je dat wilt dan luister ik één of meer van je telefoongesprekken uit je dagelijkse werkpraktijk met je mee en bespreken we vervolgens wat er goed ging en wat beter kan. Meer maatwerk is gewoon niet mogelijk!

Omvang: Dit traject hoeft maar zo’n 9 contacturen en een aantal uren zelfstudie te omvatten. In de praktijk omvat een dergelijk traject vaak zo’n 15-20 contacturen en de nodige zelfstudie.

Duur: Bijvoorbeeld 3 x 3 contacturen binnen drie weken. Of 1,5 uur in 10 weken.

Meteen een afspraak? Bel +31 (0)6 10244429