Gratis speedcoachingsessie

Herken je dit?

Je hebt eerder al een taaltraining Duits gevolgd:

  • Je valt steeds weer terug op het Engels in het gesprek met Duitse klanten. Wat heb je nog nodig om Duits te blijven spreken?
  • In het Nederlands of Engels ben je goed in verkoop, maar in het Duits lukt het te vaak niet om de deal te sluiten. Waar zit hem dat nu in?
  • Je wilt zelfverzekerd een presentatie in het Duits kunnen houden. Je vraagt je af of je nu daarvoor alles in huis hebt.
  • Telefoneren blijft lastig. Steeds blijf je zoeken naar woorden en dat voelt niet prettig aan de telefoon.
  • Je merkt dat je Duitse samenwerkingspartners je e-mails net verkeerd opvatten. Je wilt weten wat je moet doen om die e-mails nu wel perfect te schrijven, zodat ze hun doel bereiken.
Professioneel en zelfverzekerd overkomen in het Duits

Jij en ik weten dat het in Duitsland meer dan belangrijk is om professioneel en zelfverzekerd over te komen. “De Duitser” wilt gewoon het beste product en de beste man/vrouw. Ik wil eraan bijdragen dat meer Nederlandse ondernemers succesvol zaken doen in Duitsland. Daarom maak ik geregeld een dagdeel vrij in mijn agenda om aan vier gemotiveerde professionals een gratis telefoongesprek van 20 minuten aan te kunnen bieden. In deze persoonlijke sessie bespreken we jouw vraag en help ik je te zoeken naar een oplossing. Je krijgt van mij tips en/of antwoorden die je meteen kunt toepassen waardoor jij meteen professioneler en zelfverzekerder optreedt in je zakelijke contacten met Duitstaligen. Let op: meld je hieronder snel aan, want mijn agenda stroomt snel vol.

Hoe ziet de sessie eruit?

In de beginfase van het gesprek stel ik jou vragen om meteen tot de kern te komen. Als je een heel concrete vraag hebt, dan probeer ik die meteen te beantwoorden. Is het vraagstuk wat vager dan gaan we samen kijken wat je moet doen om je kansen op de Duitse markt te vergroten. Ik zal je adviezen en strategieën geven die je meteen kunt gaan toepassen zodra we opgehangen hebben. Het levert je dus altijd wat op.

Wil jij ook in aanmerking komen voor één van deze sessies? Vul dan onderstaand vragenformulier in. Dit kost je slechts enkele minuten. Als je geselecteerd bent ontvang je van mij een uitnodiging voor een gesprek.